Kosten

De kosten voor het rooien van een boom zijn afhankelijk van:

  • Formaat van de boom
  • Standplaats van de boom
  • Jouw specifieke situatie en wensen

Hieronder zie je een aantal bomen die ik gerooid heb. Zo heb je een indicatie van de kosten van jouw boom. Kom je er zelf niet uit of heb je nog vragen? Bel 06-30485754 of mail info@boomrooien.nl voor een vrijblijvende offerte.

Kosten boom rooien voor het rooien van een ceder en berk in Emlichheim, Duitsland

kosten boom rooien, berk EmlicheimIn Emlichheim heb ik een berk en ceder gerooid. De ceder kon in een keer gerooid worden. De berk hing over de woning. Deze heb ik in stukken naar beneden gehaald met speciale afvangtechnieken. Het hout bleef achter voor de open haard. Kosten: €300,-.

Kosten boom rooien voor het rooien van een grote berk in Enter

Kosten boom rooien, berk in EnterIn het Overijsselse Enter heb ik een hele grote berk gerooid. De berk had een enorme omvang en stond in een kleine tuin. Deze enorme berk had drie grote stammen en hing over een pergola. Al het hout is afgevoerd en de takken zijn versnipperd. De snippers zijn achtergebleven voor in de tuin. De achtergebleven stronk is blijven zitten en dient nu als tafeltje. Kosten: €750,-.

Kosten boom rooien voor het rooien van een aangetaste beuk op een landgoed

kosten rooien oude beuk, was een van mijn projecten.

Guus die een beuk aan het rooien is.

Op een landgoed in de buurt van Zwolle heb ik een ruim 200 jaar oude beuk gesloopt. Helaas was deze -ooit zo mooie- beuk aangetast door de reuzenzwam en werd het te gevaarlijk om de boom te laten staan. Naast deze beuk staat een nog grotere en naar schatting 250 jaar oude beuk die nu de ruimte heeft om nog wat groter te worden.
De beuk is niet volledig weggehaald. Er staat nog een stuk stam van ongeveer 10 meter die bedoeld is voor spechten en ontwikkeling van allerlei schimmels en zwammen. Al het hout is achter gebleven voor de open haard. Kosten: €1.500,-.

Le Veste Care als opdrachtgever

Le Veste Care locatie OdoornVoor de zorginstelling Le Veste Care heb ik al verschillende projecten uitgevoerd op verschillende locatie’s. Op de Paasbergen in Odoorn heb ik samen met hoveniersbedrijf Curatio bosonderhoud gepleegd aan een stuk bos dat dicht tegen aanleunwoningen ligt. Door de hoeveelheid en de grootte van de bomen kwam er geen licht meer bij de aanleunwoningen. Hierdoor ontstond een vochtprobleem in de aanleunwoningen.
Door het kappen van een aantal grote bomen aan de rand van het bos en het uitdunnen van een brede strook hebben we meer ventilatie en licht voor de aanleunwoningen gerealiseerd. Het resultaat is dat de aanleunwoningen vochtvrij zijn en dat de bewoners niet meer uitglijden op een door mos begroeid terras. Kosten: €1.950,-.

Naaldbos rooien en laurier kappen in Vosselaar, België.

Project Vosselaar Belgie

De achtertuin nadat ik ruim 60 dennen gerooid heb

In het Belgische Vosselaar heb ik voor particulieren een grote villa vrijgezaagd. Deze villa was geheel omsloten door een naaldbos en in de achtertuin stond een laurier van ruim 7 meter hoog.
De klus heeft in totaal drie en een halve dag geduurd. Het waren lange dagen maar het resultaat was prachtig. Het hout is achtergebleven en de takken zijn versnippert en verdeeld in de tuin. Kosten: €3.000,-.

Tijd om eindelijk die boom te rooien?

Guus Thijssen
Bel 06-30485754

of mail info@boomrooien.nl

Uw probleem is mijn uitdaging!